Summa
College

home 5 referentie Summa

Deze organisatie heeft ons netwerk volledig doorgrond

Joop van Helvoort van Summa College over NtwrkPeople

Precies wat we zochten

Binnen het Summa College beschikken we al jaren over een indrukwekkend netwerk dat voortdurend is geïnnoveerd, waardoor het voor onze organisatie ongelooflijk flexibel, robuust en veilig werkt.

Dit netwerk is volledig ontworpen en onderhouden door onze interne experts. Echter, zelfs zij hebben af en toe behoefte aan gelijkwaardig advies op hoog niveau. Voorheen ontvingen we regelmatig externe leveranciers die graag met ons wilden sparren over onderwerpen, maar vaak konden ze niet op hetzelfde niveau meekomen met het ontwerp. Ze namen niet de tijd om ons ontwerp volledig te begrijpen en kwamen dan met herontwerpen waarbij we vaak bestaande functionaliteiten verloren.

Maar met NtwrkPeople is dit anders. Deze organisatie heeft ons netwerk volledig doorgrond en biedt kwaliteitsadvies dat perfect aansluit op onze wensen en opzet. Als er behoefte is aan specifieke expertise, weten ze altijd de juiste mensen binnen hun netwerk te vinden. Of het nu gaat om high-level ontwerpen of het oplossen van onverklaarbare problemen, ik heb het volste vertrouwen in deze samenwerking met NtwrkPeople. Ze staan altijd naast ons en ik waardeer hun betrokkenheid enorm.

 

Meer weten over Summa College?
Ruud vertelt u er graag meer over!

‭06 – 13 28 55 79‬

ruud.geelen@ntwrkpeople.nl

Ruud vertelt u graag meer