Wat we doen

home 5 wat we doen

Consultancy

Onze consultants staan graag voor u klaar om in uw organisatie een frisse blik op de huidige omgeving te werpen. Positief kritisch, empatisch en verder kijken dan alleen de technische aspecten: met deze eigenschappen zijn onze consultants uitstekend in staat om uw organisatie te ondersteunen zodat we snel en effectief tot een oplossing kunnen komen.

Nrwrk People - let's ntwrk together

Projecten

Of het nu gaat om een migratie of het inrichten van een nieuwe omgeving, NtwrkPeople kan bouwen op de expertise van al haar specialisten om een project tot een succesvol einde te brengen. Wij hebben ervaring in het opstellen van de functionele eisen en kunnen deze vertalen naar een gedegen op maat geschreven ontwerp. Dit ontwerp toetsen we vervolgens aan de gestelde eisen door het houden van een Proof of Concept om te bewijzen dat alles aan het ontwerp werkt.

Ntwrk Check

Een onafhankelijke toetsing van uw omgeving, controle van de huidige status ten opzichte van uw architectuur & ontwerp. NtwrkPeople kan op verschillende disciplines de infrastructuur en ontwerp van uw leveranciers reviewen en verbeterpunten helder en duidelijk aangeven. We leveren een helder rapport op. Zo weet u precies hoe u ervoor staat!

DET sessie 2: Campus Networking

Performance Testing

Presteert uw netwerk optimaal?

Er zijn allerlei vragen te bedenken om de gestelde eisen te controleren waaraan uw netwerkinfrastructuur moet voldoen. Maar hoe weet u zeker dat u krijgt wat u wilt? Om zekerheid te krijgen is testen de enige mogelijkheid. Meten is weten.

 

Uniek concept

NtwrkPeople heeft een testconcept dat voor Nederland uniek is. Wij kunnen testen op zeer hoge snelheden en emulatie van grote aantallen gebruikers inclusief hun gedrag. We kunnen een netwerk testen als geheel of een los netwerkcomponent als firewall, router, switch of load balancer. Deze testen hoeven zich niet te beperken tot het netwerk: wij kunnen ook uw servers en applicaties meenemen in de testen. We maken een op uw wensen afgestemd testplan en kunnen dat laagdrempelig voor u leveren. Na afloop ontvangt u een uitgebreide en heldere rapportage waarin duidelijk en onderbouwd te lezen is of de apparatuur voldoet aan de gestelde eisen.

Security

Beveiliging in IT stond de laatste jaren hoog op de agenda van de CTO. Dat zal ook in de komende jaren zo blijven. Terwijl technieken steeds complexer worden nemen de kansen op een gerichte aanval toe.

Medewerkers krijgen de mogelijkheid om met eigen apparatuur, Bring Your Own Device (BYOD), te werken. De nieuwe generatie, Generation Mobile, of kort GenMobile, ziet de keuze voor apparatuur zelfs als secundaire arbeidsvoorwaarde. Werken buiten standaard kantoortijden en BYOD zorgen voor toename van productiviteit en creativiteit, mits goed geborgd in uw netwerk.

Hoewel  het een utopie is om 100% beveiligd te zijn dient u wel due dillegence te beoefenen. Dit is in veel gevallen zelfs wettelijk verplicht. Bij de uitdaging om de ontwikkelingen voldoende bij te kunnen houden kunnen wij helpen.

Security Analytics kennissessie een success

Training & Workshops

NtwrkPeople levert kennis in de vorm van op maat gemaakte trainingen en workshops aan specialisten en beheerders. Bij het uitrollen van nieuwe netwerken, nieuwe componenten of voor het bijschaven en opfrissen van parate kennis. Brede introductie trainingen of juist heel specialistisch en de diepte in. Dit doen we op locatie of bij ons op kantoor. Wil je graag meer weten over een specifiek onderwerp of een nieuwe techniek, neem contact met ons op!

Support

Als kennissupport kan NtwrkPeople een aanvullende taak vervullen in uw beheerorganisatie. Door een specialist te koppelen aan uw organisatie zullen wij niet alleen het netwerk leren kennen, maar deze ook bijhouden met nieuwe ontwikkelingen, assistentie bij calamiteiten en opzetten van nieuwe projecten. Zo staat u er niet alleen voor bij complexe uitdagingen.

Meer weten over onze diensten?
Ruud vertelt u er graag meer over!

‭06 – 13 28 55 79‬

ruud.geelen@ntwrkpeople.nl

Ruud vertelt u graag meer