Wat we doen

home 5 wat we doen

Consultancy

Onze consultants staan graag voor u klaar om in uw organisatie een frisse blik op de huidige omgeving te werpen. Positief kritisch, empatisch en verder kijken dan alleen de technische aspecten: met deze eigenschappen zijn onze consultants uitstekend in staat om uw organisatie te ondersteunen zodat we snel en effectief tot een oplossing kunnen komen.

Nrwrk People - let's ntwrk together

Projecten

Of het nu gaat om een migratie of het inrichten van een nieuwe omgeving, NtwrkPeople kan bouwen op de expertise van al haar specialisten om een project tot een succesvol einde te brengen. Wij hebben ervaring in het opstellen van de functionele eisen en kunnen deze vertalen naar een gedegen op maat geschreven ontwerp. Dit ontwerp toetsen we vervolgens aan de gestelde eisen door het houden van een Proof of Concept om te bewijzen dat alles aan het ontwerp werkt.

NtwrkLabs

NtwrkLabs is 2de lijns ondersteuning die aan de zijde van de klant staat. Voor een vast bedrag per maand heeft u onbeperkt toegang tot specialistische kennis. NtwrkLabs zorgt voor duidelijkheid: geen addertjes onder het gras met extra kosten en geen gedoe. Voor een vast bedrag per maand heeft u onbeperkt toegang tot kennis van alle engineers bij NtwrkPeople. We werken aan uw zijde en in uw voordeel richting leveranciers en vendoren.

DET sessie 2: Campus Networking
Datacenter

NMaaS: ISA

We bieden netwerk monitoring aan als dienst, hiermee ontzorgen we u als klant. Met onze tooling kunt u zelf uw eigen netwerk monitoren en verkrijgt u inzicht in status en prestaties. Geen zorgen over complexe inrichting, updates en beschikbaarheid: dat regelen wij. We kijken mee en indien gewenst kunnen we opschalen bij complexe netwerk problemen. Met ISA bespaart u tijd en kennis en verkrijgt u inzicht.

Leveren Hardware

Na het opstellen van de functionele wensen en eisen volgen de designs voor het nieuwe netwerk. We stellen daarna de kitlist op en leveren de apparatuur die aansluit bij het design. NtwrkPeople levert alle A-merken netwerk en security apparatuur voor uw infrastructuur.

DET sessie 2: Campus Networking
Datacenter

Allegro Packets Multimeter

NtwrkPeople is partner van Allegro Packets. Met de Allegro Multimeter kunnen organisaties real-time packet analyses doen op OSI Laag2 tot en met Laag7. NtwrkPeople levert de apparatuur en verzorgt de installatie en training aan uw medewerkers. U krijgt zelf snel inzicht in de performance van uw netwerk en applicaties en er komt gedetailleerde informatie beschikbaar waarmee troubleshooters aanzienlijk geholpen worden.

NtwrkCheck

Een onafhankelijke toetsing van uw omgeving, controle van de huidige status ten opzichte van uw architectuur & ontwerp. NtwrkPeople kan op verschillende disciplines de infrastructuur en ontwerp van uw leveranciers reviewen en verbeterpunten helder en duidelijk aangeven. We leveren een helder rapport op. Zo weet u precies hoe u ervoor staat!

DET sessie 2: Campus Networking

Performance Testing

Er zijn allerlei vragen te bedenken om de gestelde eisen te controleren waaraan uw netwerkinfrastructuur moet voldoen. Maar hoe weet u zeker dat u krijgt wat u wilt? Om zekerheid te krijgen is testen de enige mogelijkheid. Meten is weten.

Wij kunnen testen op zeer hoge snelheden en emulatie van grote aantallen gebruikers inclusief hun gedrag. We maken een op uw wensen afgestemd testplan. Na afloop ontvangt u een uitgebreide en heldere rapportage waarin duidelijk en onderbouwd te lezen is of de apparatuur voldoet aan de gestelde eisen.

Security

Beveiliging in IT staat hoog op de agenda van de CTO. Terwijl technieken steeds complexer worden nemen de kansen op een gerichte aanval toe. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om met eigen apparatuur, Bring Your Own Device (BYOD), te werken. De nieuwe generatie, ziet de keuze voor apparatuur zelfs als secundaire arbeidsvoorwaarde. Hoewel  het een utopie is om 100% beveiligd te zijn dient u wel due dillegence te beoefenen. Dit is in veel gevallen zelfs wettelijk verplicht. Bij de uitdaging om de ontwikkelingen voldoende bij te kunnen houden kunnen wij helpen.

Security Analytics kennissessie een success

Training & Workshops

NtwrkPeople levert kennis in de vorm van op maat gemaakte trainingen en workshops aan specialisten en beheerders. Bij het uitrollen van nieuwe netwerken, nieuwe componenten of voor het bijschaven en opfrissen van parate kennis. Brede introductie trainingen of juist heel specialistisch en de diepte in. Dit doen we op locatie of bij ons op kantoor. Wil je graag meer weten over een specifiek onderwerp of een nieuwe techniek, neem contact met ons op!

NtwrkSupport

Als kennissupport kan NtwrkPeople een aanvullende taak vervullen in uw beheerorganisatie. Door een specialist te koppelen aan uw organisatie zullen wij niet alleen het netwerk leren kennen, maar deze ook bijhouden met nieuwe ontwikkelingen, assistentie bij calamiteiten en opzetten van nieuwe projecten. Zo staat u er niet alleen voor bij complexe uitdagingen.

Meer weten over onze diensten?
Ruud vertelt u er graag meer over!

‭06 – 13 28 55 79‬

ruud.geelen@ntwrkpeople.nl

Ruud vertelt u graag meer