Wat we doen

home 5 wat we doen

Consultancy

Onze consultants staan graag voor je klaar om in jouw organisatie een frisse blik op de
huidige omgeving te werpen. Positief kritisch, empatisch en verder kijken dan alleen de
technische aspecten: met deze eigenschappen zijn onze consultants uitstekend in staat om uw organisatie te ondersteunen zodat we snel en effectief tot een oplossing kunnen komen.

Nrwrk People - let's ntwrk together

Projecten

Of het nu gaat om een migratie of het inrichten van een nieuwe omgeving. Wij bouwen op de expertise van al onze specialisten. Wij hebben ervaring in het opstellen van de functionele eisen en deze te vertalen naar een op maat geschreven ontwerp. Dit ontwerp toetsen we aan de gestelde eisen door het houden van een ‘Proof of Concept’ om te bewijzen dat alles aan het ontwerp werkt.

NtwrkLabs

NtwrkLabs is 2de lijns ondersteuning voor jou als klant. Voor een vast bedrag per maand heb je onbeperkt toegang tot de specialistische kennis van al onze engineers. Duidelijk zonder bijkomende kosten en zonder addertjes onder het gras. We werken samen met jou ook richting leveranciers en verkopers.

DET sessie 2: Campus Networking
Datacenter

NMaaS: ISA

We bieden netwerk monitoring aan als dienst. Met onze tools kun je zelf je eigen netwerk monitoren en krijg je inzicht in status en prestaties. Geen zorgen over complexe inrichting, updates en beschikbaarheid, dat regelen wij. We kijken mee en indien gewenst kunnen we opschalen bij complexe netwerkproblemen. Met ISA besparen
we tijd en kennis.

Leveren Hardware

Na het opstellen van de functionele wensen en eisen volgen de designs voor het nieuwe netwerk. We stellen daarna de kitlist op en leveren de apparatuur die aansluit bij het design. Wij leveren alle A-merken van netwerk tot securityapparatuur
voor jouw infrastructuur.

DET sessie 2: Campus Networking
Datacenter

Allegro Packets Multimeter

Als partner van Allegro Packets kunnen organisaties met de Allegro Multimeter real-time packet analyses doen op OSI Laag2 tot en met Laag7. Wij leveren de apparatuur, verzorgen de installatie en geven training aan de medewerkers. Zo heb je zelf snel gedetailleerd inzicht in de performance van je netwerk en de applicaties.

NtwrkCheck

Een onafhankelijke toetsing van jouw omgeving, controle van de huidige status ten opzichte van architectuur & ontwerp. Wij kunnen op verschillende disciplines de infrastructuur en ontwerp van de leveranciers reviewen, rapporteren en verbeterpunten helder en duidelijk aangeven.

DET sessie 2: Campus Networking

Performance Testing

Om te controleren waaraan jouw netwerkinfrastructuur moet voldoen, is testen
de enige mogelijkheid. Meten is weten. Onze testen zijn afgestemd op jouw wensen. Op zeer hoge snelheden en emulatie van grote aantallen gebruikers, inclusief hun gedrag. Onze heldere en uitgebreide rapportage geeft een duidelijke analyse weer.

Security

Beveiliging in de IT wordt steeds belangrijker. De kansen op een gerichte aanval nemen toe. Nieuwe medewerkers krijgen de mogelijkheid om met eigen apparatuur, Bring Your Own Device (BYOD), te werken. Voor de nieuwe werknemers zelfs een
secundaire arbeidsvoorwaarde. Hoewel het een utopie is om 100% beveiligd te zijn, moet je wel ‘due dillegence’ beoefenen. Dit is in veel gevallen zelfs wettelijk verplicht. Bij de uitdaging om deze ontwikkelingen voldoende bij te kunnen houden, helpen wij je graag.

Security Analytics kennissessie een success

Training & Workshops

Wij leveren kennis in de vorm van op maat gemaakte trainingen en workshops aan
specialisten en beheerders. Bij het uitrollen van nieuwe netwerken, nieuwe componenten of voor het bijschaven en opfrissen van parate kennis. Door brede introductie trainingen of juist heel specialistisch, de diepte in. Dit doen we op locatie
of bij ons op kantoor. Wil je graag meer weten over een specifiek onderwerp of een nieuwe techniek, neem contact met ons op!

NtwrkSupport

Als kennissupport kunnen wij een aanvullende taak vervullen in uw beheerorganisatie. Door een specialist te koppelen aan jouw organisatie zullen wij niet alleen het netwerk leren kennen, maar deze ook bijhouden met nieuwe ontwikkelingen, assistentie bij calamiteiten en het opzetten van nieuwe projecten. Zo sta je er niet alleen voor bij
complexe uitdagingen.

Meer weten over onze diensten?
Ruud vertelt u er graag meer over!

‭06 – 13 28 55 79‬

ruud.geelen@ntwrkpeople.nl

Ruud vertelt u graag meer