We are the
ntwrk company

home 5 over ons

Kennis is niet van ons

Over ons

NtwrkPeople: dat zijn wij

Dat wat wij weten is niet van ons. Kennis is niet van ons. Het is voor ons een middel om jouw netwerk gerelateerde vraagstukken en uitdagingen om te zetten in oplossingen en kansen. Daarom vinden we het belangrijk om kennis te delen. Op deze manier werken we aan ons doel: het ontwikkelen van goede en veilige digitale infrastructuren. Dit doen we door het inzetten van projecten, interim specialisme, maar bijvoorbeeld ook door trainingen. Onze specialisten zijn onze kracht; zij zijn de sleutelrol in alles wat we doen. Indien multidisciplinair acteren van ons wordt verwacht dan doen we dat bijvoorbeeld door: pen-testing en storage & compute. In samenwerking met Trusted Partners.

 let’s ntwrk together

 

Ons werkterrein

Netwerk Infrastructuren in de volle breedte.

 

Onze kracht

De inhoud (CCNP+/CCIE certificeringen), het persoonlijk multidisciplinaire netwerk en onze partnerships met grote leveranciers, ook op het gebied van trainingen. 

Kennisgebieden

Wij leveren diensten in de kennisgebieden:

 • Routing & Switching
 • Wireless
 • Security
 • Datacenters
 • Cloud
 • Automation
 • Unified Communications
 • Network Management
 • Campus Networking
 • Enterprise Networking
 • Service Provider Networking

 

Ronald Bakker

Ronald Bakker

Senior Ntwrkspecialist

DevNET Hero

Juul Knoops

Juul Knoops

Medior Ntwrkspecialist

Scherpe focus

Sietse Wilmink

Sietse Wilmink

Senior Ntwrkspecialist

Sir Switch-a-Lot

Bert van den Boorn

Bert van den Boorn

Senior Ntwrkspecialist

Therapeut voor je netwerk

Bas van de Laar

Bas van de Laar

Junior Ntwrkspecialist

Analytisch sterk en kritisch

Hassan Alkalibe

Hassan Alkalibe

Medior Ntwrkspecialist

Creatieve vernieuwer

Menno Koevoets

Menno Koevoets

Medior Ntwrkspecialist

Netwerktijger

Sieuwert Vos

Sieuwert Vos

Senior Ntwrkspecialist

Ervaren ntwrker

Roy de Vrees

Roy de Vrees

Senior Ntwrkspecialist

Laat het gerust aan Roy over

Ellen Lodewijks

Ellen Lodewijks

Accountmanager

Ons bruistablet

Bryant van Dammen

Bryant van Dammen

Accountmanager

Lange (termijn) relatiebouwer

Chantal Geelen

Chantal Geelen

HR & Backoffice

Administratie, HR

Lenie van Mourik

Lenie van Mourik

Administratie

3 cijfers achter de komma

Ruud Geelen

Ruud Geelen

CEO

Ntwrk Expert CCIE #12793
Koen Zeilstra

Koen Zeilstra

CTO

Ntwrk Expert CCIE #16437

Ika van der Pasch

Ika van der Pasch

CFO

Ons team aanvullen?

Ons team aanvullen?

Laat wat van je horen!

Wat wij geloven

Onze visie

Wij geloven dat kennis, visie en expertise het fundament is voor het optimaal inrichten van een netwerkinfrastructuur. Want alleen als je op de hoogte bent van de meest actuele kennis en technieken, kun je de grootste en meest complexe uitdagingen voor een klant oplossen. Zo werkt onze specialistische kennis áltijd in het voordeel van de klant.

Wat ons beweegt

Onze missie

Wij zijn het technische denkvermogen van onze klant. Vanuit onze drive om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, helpen we klanten bij het zo goed en veilig mogelijk inrichten van hun netwerkinfrastructuur. Dat wat we leren uit nieuwe ontwikkelingen, onderzoeken en innovaties, nemen we mee in ons advies, implementatie en beheer. Zo bieden we niet alleen een oplossing voor vandaag, maar juist ook voor morgen.

Hier gaan we voor

Onze ambitie

De toekomst is nu. We staan er middenin. Dagelijks worden grote bedrijven uitgedaagd door de kleinere bedrijven: zij die slimmer zijn en sneller durven te denken. Wij willen het wiel helemaal niet opnieuw uitvinden, maar leren wel van nieuwe methodieken om deze nog slimmer en efficiënter in te kunnen zetten. Innoveren is voor ons geen doel op zich, maar een middel om mee te blijven gaan in alle digitale en technische ontwikkelingen en zo het beste advies en de beste implementatie aan te klant te kunnen bieden.

Waar we voor staan

Onze Kernwaarden

Kennis

Wij weten wat we doen en waar we het over hebben; dat is ons belangrijkste doel. In ons vakgebied moet je blijven leren, anders raak je snel achter. Dat is precies de reden waarom wij zoveel waarde hechten aan certificeringen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en daar moeten wij invulling aan blijven geven. Wij durven vragen te stellen en durven te onderzoeken; alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat we onze klanten kunnen helpen met de nieuwste vraagstukken. Niet alleen extern, maar ook intern delen we kennis met elkaar. Vragen stellen en kennis delen gaat verder dan alleen op technisch vlak. Kennis is voor ons de basis van ons bestaan en daar geven we op alle vlakken invulling aan.

Rebels

Een tikkeltje rebels, dat zijn wij wel. Het staat voor ons voor eerlijk zijn en vertrouwen op onze eigen expertise. Als bepaalde processen in een traject niet gaan werken, zullen we daar nooit ‘zomaar’ in meegaan. We weten wat we doen en willen klanten uitdagen om los te komen van standaardoplossingen. Wij geven het beste advies en durven kritisch te kijken naar hoe processen op dit moment zijn ingericht. Niet uit eigen belang, maar vanuit het doel om voor de beste oplossing voor de klant te zorgen.

Persoonlijk

Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook op persoonlijk vlak kunnen wij het heel goed vinden met onze collega’s én klanten. Dat vinden wij belangrijk: wij denken niet vanuit de techniek, maar vanuit de mens. De kleine dingen zijn vaak de grote dingen en daarom hechten we veel waarde aan teamdagen, verjaardagen en gezellige pizzasessies. Om net dat beetje extra te bieden, werken er bij NtwrkPeople alleen maar mensen met liefde voor het vak. We vinden het leuk wat we doen en dat laten we zien aan klanten. We bouwen daardoor aan persoonlijke en langdurige relaties.

Innovatief

In onze branche is van het belang om mee te blijven bewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij. We zijn absoluut geen innovatiebureau en we maken ook geen ‘hippe’ dingen en quick fixes. Wij zorgen ervoor dat jouw netwerk geoptimaliseerd is en we durven daarvoor buiten de gebaande paden te gaan als dat nodig is om jou te helpen. Wij maken van iets bestaands, iets beters. Passend bij de vraag die je ons stelt!

Klanten

Ons vertrouwde netwerk

Fujifilm
Fujifilm
Fujifilm
Fujifilm
Fujifilm
Fujifilm
Fujifilm
Fujifilm
Fujifilm
Fujifilm
Fujifilm

Meer weten?

Fujifilm
Fujifilm
Fujifilm