DET sessie 2: Campus Networking

door | 18 april 2020

Gisteren heeft NetworkPeople de 2de sessie van de Design Expert Training 2020 mogen organiseren in samenwerking met Cisco.
Op basis van de positieve feedback op de eerste sessie was het geen showstopper om ook deze DET sessie door te laten gaan in een webex online meeting.
Gisteravond stond in het teken van Campus Networking, waarin Jesse Schmidt ons alles vertelde over de migratie van een bestaand netwerk naar een SDA netwerkomgeving.
Waar moet je op letten? Wat is de filosofie van een ontwerp en migratie? Alles werd besproken in een zeer interactieve sessie.

Rond 18.00 werd er bij iedereen een pizza bezorgd en konden we na de pauze verder gaan met het 2de deel van de training die verzorgd werd door Fred Rabouw. In deze sessie werden we meegenomen in de architectuur van SDA in combinatie met VXLAN, LISP en multicast en hoe het allemaal samen werkt.

Een DET sessie die weer zeer succesvol was waarin iedere deelnemer op zijn eigen manier aan deelnam. Van zittend in het zonnetje in de tuin, aan de keukentafel, op het eigen kantoor tot aan de zolder in een soort washok. Alles zagen we voorbij komen.
Natuurlijk hopen wij ook dat de volgende training gewoon op locatie bij Cisco door kan gaan, maar belangrijker is dat wij en onze families gezond blijven.

Ellen Lodewijks
Accountmanager NetworkPeople