Kom je ook
naar onze
open training?

6 en 7 december

Open training Wireshark

Wireshark & TCP training
Deze training is bedoeld voor netwerkspecialisten die hun troubleshooting skills willen vergroten. Veel applicatie en netwerk problemen zijn lastig te onderzoeken zonder naar de daadwerkelijke communicatie tussen de betrokken systemen te kijken. Met behulp van een packet capture kan precies gekeken worden waar het mis gaat. Deze training richt zich op het beter gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van Wireshark alsmede het goed begrijpen van de werking van het TCP protocol:

Wireshark
Om effectief gebruik te kunnen maken van Wireshark zul je Wireshark naar je hand moeten zetten en in moeten richten om de juiste informatie op het scherm te tonen. Onderwerpen die aan bod komen zijn het aanpassen van de GUI naar eigen wens, configuratie-profielen, IO graphs, TCP streamgraphs, timestamps, coloring, filtering, protocol preferences etc)

TCP
Veel applicaties gebruiken TCP als transport protocol. Het analyseren van TCP is echter complex en kan leiden tot verkeerde conclusies. In deze training wordt aandacht gegeven aan het goed begrijpen van TCP (three-way-handshake, sequence nummer analyse, TCP options, window scaling, SACK en DSACK, (Fast) Retransmissions, slowstart, Congestion windows, etc)

De kosten voor deze 2 daagse training bedragen €995,- per persoon inclusief lunch. Hiervoor ontvang je een factuur die vooraf voldaan dient te worden.

Door in te schrijven voor deze training geef je toestemming om beeldmateriaal dat gemaakt wordt tijdens de sessie, door NtwrkPeople gebruikt mag worden ter promotie van de kennissessie’s op bijvoorbeeld social media.

NtwrkPeople houdt zich het recht voor om te training te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.