Accountmanager

door | 25 oktober 2023

Ben jij op zoek naar een uitdagende, commerciële functie in de ICT branche?

Wij zijn een kleine organisatie, groots in omvang & ambitie, enorm in slagkracht en staan voor open en eerlijke communicatie. Wij leveren kennis voor alles wat te maken heeft met networking. Daar zijn we goed in, meer is er bij ons ook niet te krijgen. We zijn betrokken bij onze klanten vanaf de eerste functionele vraag tot en met begeleiden van de beheerorganisatie.

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Accountmanager die actief de markt gaat veroveren.

De NtwrkPeople Accountmanager

Jij bent een echte netwerker. Je bouwt een stevig netwerk aan (potentiële) klanten op door deze te bellen en bezoeken. Voor de invulling van de projecten die we bij onze klanten uitvoeren zoek en benader je de beste kandidaten, zorg dat je met ze in gesprek komt en maakt ze enthousiast over de openstaande opdrachten. Je introduceert de consultants bij onze klanten en blijft het aanspreekpunt tijdens het gehele proces. Je bent niet vies van een beetje projectmanagement en weet nieuwe en bestaande diensten onder de aandacht te brengen bij onze klanten.

In deze diverse functie doe je alles zelf maar niet alleen.

Functie-eisen:

  • Je hebt de nodige commerciële werkervaring;
  • Je hebt kennis en/of affiniteit met ICT;
  • Je bent 32-40 uur per week inzetbaar;
  • Je bent ondernemend en in staat om jouw eigen business op te bouwen;
  • Je vindt acquisitie leuk
  • Je bent communicatief zeer sterk, in woord en geschrift;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B;
  • Je houdt van gezelligheid

Naast een uitdagende, afwisselende functie krijg je van ons vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt ruimte om initiatieven te tonen, voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en wij staan open voor jouw inbreng en mening. NtwrkPeople is een lifestyle. We stropen de mouwen flink op en gezelligheid staat bij ons bovenaan.

Voor onze organisatie zoeken wij een top collega die ervoor wil gaan. Uiteraard horen hier doorgroeimogelijkheden bij. Je krijgt van ons begeleiding, een goed salaris in de range van € 3000,- tot € 4500,- afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Auto/laptop/telefoon die horen er gewoon bij, net als vakantiegeld en bonusregeling. Ook hebben wij leuke extra secundaire arbeidsvoorwaarden die we graag met je bespreken.

Heb je interesse? Dan zien we graag zo snel mogelijk je CV en motivatie tegemoet via een e mail: chantal.geelen@ntwrkpeople.nl

Wij werven onze mensen graag zelf. Daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.